Naša zgodba

Nekoč sta živela fant in dekle. Prav kmalu sta ugotovila, da sanjata iste sanje. Ta fant in dekle sva midva. Oba si želiva preprostega življenja prepletenega z prečudovito naravo. Zavedava se, da je ta preprostost v današnjem svetu velikokrat zelo težko dosegljiva, vendar se jo po svojih najboljših močeh trudiva najti v vseh stvareh.

V vsej svoji minljivosti želiva poskrbeti za lastna telesa in duha tako, da nam bodo dobro služila v tem času, ki nam je dan na tej prelepi Zemlji. To počneva z hrano pridelano na zdrav, ljubeč in naravi prijazen način in z delom, ki naju telesno krepi in v umu skrbi za dodaten navdih in zagon. Najina želja je, da s poslušnostjo in sodelovanjem z naravo ustvariva največ kar lahko in ji na enak način to tudi vrneva.

Želiva si, da v našem »vrtiljaku časa« dava od sebe kolikor zmoreva. Trudiva se, da to z veseljem in užitkom skozi najino delo izraziva ter vse plodove našega dela deliva. Vsak od naju k tej zgodbi prinaša svoja znanja, ki se med seboj ljubeče prepletajo in tvorijo sliko, ki jo vidite tudi vi. Spoznala sva, da so nama dosegljive vse stvari, ki so pristne in jih počneva iz srca. Zavedava se, da veliko stvari še ne znava in se zato vedno znova veseliva novih izzivov in spoznanj, ki so nam preko teh izkušenj razkrita. Želiva si, da se preko naše zgodbe skupaj učimo, raziskujemo in si pridobljeno med sabo podelimo. Dobrodošli v naš Vrtiljak časa.KONTAKT

Kristina


Jaz sem tista punca iz naše zgodbe. Želja in zavedanje kaj si v življenju želim je do mene prišla kar pozno, vendar verjetno ob ravno pravem času. Po končanem študiju Ekologije z naravovarstvom in srečanju s smrtjo bližnje osebe sem si vzela leto dni časa za premislek, kaj si pravzaprav želim in kaj mi je v življenju pomembno.

Beri naprej

Miha


Jaz sem tisti fant iz naše zgodbe. Večno nostalgična duša, ki plove med sodobnim in starim svetom z željo, da najde svoj prostor med njima. Delčki mozaika teh prostorov so se pričeli sestavljati v kmečkem okolju, kjer so bili otroški dnevi povezani z naravo, delom z živalmi, tekanjem po poljih in travnikih ter svobodno igro.


Beri naprej

Izak


Mali raziskovalec, zvest pomočnik in vsakodnevni inovator.


Video vsebina

Vsake oči so edinstvene in vidijo svojo sliko. Tisto kar vidimo je odvisno od našega počutja, naših zmožnosti in želje po videti več. Tako je videti svet skozi naše oči. --------------------------------->